Steaua joaca in aceasta seara pentru orgoliu si puncte, prinderea unui loc de Cupa UEFA ramanand in continuare un obiectiv mult prea indepartat.

Egalul scos de Slavia Praga cu Arsenal in etapa anterioara a Grupei H anuleaza in proportie de 90 la suta sansele ca Steaua sa mai prinda un loc de Cupa UEFA. Miza partidei din aceasta seara are putine coordonate, fiind simbolizata doar de un orgoliu rascolit de atatea meciuri proaste, din care numai unul a refacut oarecum diferenta: victoria din Liga I cu Dinamo.

A devenit o moda in Ghencea ca Steaua sa evolueze cu stadionul pe jumatate gol, din cauza conflictului dintre patronul Becali si supor-teri. Lucru care s-ar putea repeta si la ultimul meci din actuala editie a Ligii, cu Slavia. Daca la meciul cu FC Sevilla au asistat 11.000 de spectatori, pentru acest joc numarul lor ar putea creste, dat fiind ultimul rezultat din campionat cu Dinamo. Pana ieri, Steaua vanduse 10.000 de bilete.

sansele ca Banel Nicolita sa apara in echipa Stelei in aceasta seara sunt minime, mijlocasul Stelei neantrenandu-se ieri din cauza unei contuzii la glezna dreapta, dupa o lovitura primita chiar in debutul meciului cu Dinamo. Lucru confirmat luni si de Marius Lacatus, care a precizat ca e aproape imposibil ca Nicolita sa fie recuperat pana la ora jocului.

Dorin Goian are o perspectiva similara cu cea a adversarilor din aceasta seara si crede ca Steaua poate invinge la Bucuresti pe Slavia: “Ce-a fost pana acum e de domeniul trecutului. Trebuie sa ne concentram pentru a lua puncte. Ar fi rusinos sa terminam grupa fara vreun punct!”.

Chiar fara Smicer, care este accidentat si nu va face deplasarea la Bucuresti, Slavia este o nuca tare. Declaratiile sosite dinspre cehi sunt deosebit de optimiste, mijlocasul Pudil afirmand chiar ca Slavia are sanse de a termina pe locul secund: “Venim la Bucuresti sa castigam, chiar daca de aceasta data vom avea in fata o alta echipa Steaua, dornica sa obtina primele puncte”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.