Steaua si-a luat revansa dupa umilintele suferite anul trecut in fata dinamovistilor. “Militarii” s-au impus aseara cu 1-0 in fata “cainilor” si se mentin in lupta pentru titlu.

Eroul din Ghencea a fost cel mai hulit stelist din ultimul timp, Adrian Neaga, care a marcat in minutul 67 dupa o combinatie perfecta cu Dica.

1. Lipsita de faze spectaculoase - a fost unul din derby-urile cele mai sarace in faze de poarta din ultimii ani - partida a fost marcata, dincolo de manfestarile suporterilor, doar de bara lui Dica din minutul 24. Dinamovistii nu au aratat mai nimic, iar mandatul lui Zenga se apropie de final.

2. Meciul a fost intrerupt de trei ori, in total aproximativ zece minute, din cauza incidentelor provocate de suporterii celor doua formatii, care au aruncat cu fumigene si torte in teren.

Prima data partida a fost intrerupta pentru scurt timp in minutul 2, dupa ce la Peluza Nord a stadionului, unde se afla galeria stelista, au fost aprinse mai multe torte, dintre care patru au ajuns pe teren.

Meciul s-a reluat dupa cateva secunde, insa in minutul 7 Deaconu a decis intreruperea jocului, deoarece la Peluza Sud, din zona unde se aflau fanii stelisti, au fost aprinse mai multe fumigene, iar fumul a ajuns pe teren, vizibilitatea devenind inexistenta in zona portii aparate de Lobont.

3. Arbitrul a fluierat reluarea jocului, la trei minute de la intrerupere, insa dupa nici un minut a fost nevoit sa opreasca din nou partida, deoarece zeci de torte au fost aprinse in peluza ocupata de galeria dinamovista, acestea fiind aruncate pe teren si spre Tribuna I. Meciul s-a reluat la sapte minute de la a treia intrerupere.

4. Atacuri intre fanii stelisti si cei dinamovisti au avut loc, cu aproape o ora inainte de inceperea meciului, in tribune. La un moment dat, fanii au inceput sa arunce cu scaune si cu torte. Jandarmii au intervenit chiar si cu gaze lacrimogene.

5. Patronul Stelei, Gigi Becali, era destul de relaxat inaintea partidei. De altfel, cand mai erau aproximativ 20 de minute pana la fluierul de start, latifundiarul din Pipera putea fi vazut de un intreg stadion mancand in loja stadionului.

6. Dinamovistii Vasile Turcu, Nicolae Badea, Cristi Borcea si Cornel Dinu au sosit cu masini ale Jandarmeriei la stadionul Steaua. Suporterii aflati in fata tribunei oficiale
i-au strigat lui Borcea: “Cristi, cand vii cu masina ta?”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.