Jucatorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a afirmat ca nu va reveni in nationala Frantei, dar a subliniat ca i-ar placea sa joace in meciul cu Irlanda, pe 7 septembrie, la Dublin, in preliminariile CM-2006, informeaza cotidianul L'Equipe, citat de AFP. "Stiti ca o revenire nu va avea loc, insa mi-ar face placere sa joc pe Lansdowne Road in fata a 50.000 de irlandezi, si sa castig", a afirmat Zidane.

Intr-un interviu acordat publicatiei L'Equipe Magazine, realizat pe 21 martie alaturi de Hicham El-Guerrouj, "Zizou", intrebat de campionul olimpic marocan despre o eventuala participare la a treia editie a Cupei Mondiale, a raspuns: "Am spus deja ca echipa Frantei este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Mi-ar placea sa revin... Dar nu vreau sa vorbesc despre asta".

Selectionerul Frantei, Raymond Domenech, a afirmat, pentru cotidianul L'Equipe de vineri, ca Zidane "este inca unul dintre cei mai buni jucatori din lume". "Daca vrea sa vina la echipa nationala, atunci il voi convoca cu multa placere", a spus Domenech.
Zinedine Zidane, in varsta de 32 de ani, campion mondial in 1998 si al Europei in 2000, a anuntat pe 12 august 2004 ca se retrage din echipa nationala, dupa 93 de selectii si 26 de goluri.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.