Selectionata de tineret a Romaniei a scris, la Skopje, o noua fila in istoria rusinii nationale. "Tricolorii mici" au primit gol in superioritate numerica si, chiar daca adversarii au fost mai putini cu unul timp de aproape o repriza, elevii noului antrenor Florin Marin (foto) nu au reusit sa isi creeze nici o ocazie serioasa de gol! In ciuda acestei umilinte, selectionerul se plimba tantos, in aceste zile, pe holurile Federatiei, de parca ar fi castigat cel putin cu 5-1 (rezultatul partidei tur) in Macedonia!

Florin Marin este plin de viata si nu pierde nici o ocazie sa rada cu pofta. Trebuie sa il intelegem si pe el. Pai, daca era sa puna la suflet, pana acum era mort de inima rea, dupa ce a retrogradat Petrolul in Divizia B si i-a distrus lui Gheorghe Stefan visul de a reveni cu Ceahlaul in prima divizie, dupa numai un an de matineu?!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.