Englezii sunt in stare de soc dupa meciul pierdut cu Croatia, scor 2-3. Vor vedea Euro 2008 la televizor, iar nationala de fotbal e luata la tinta de presa si de suporteri. Selectionerul Steve McClaren a fost demis ieri dupa-amiaza.
Anglia si-a vazut naruite sperantele de calificare la Euro 2008, pierzand miercuri, pe noul Wembley, partida cu Croatia. Oaspetii au condus cu 2-0 la pauza, profitand de prestatia jenanta a portarului englez Carson. Lampard si Crouch au adus egalarea in repriza secunda, pentru ca Petric sa marche­ze golul care i-a ingropat definitiv pe elevii lui Steve McClaren.

„Un Carson catastrofal da tonul unei Anglii abjecte, care ajunge la fund", a titrat ieri „The Independent", dupa ce Anglia a ratat calificarea la Euro 2008. Este pentru prima data dupa Cupa Mondiala din 1994 cand englezii nu participa la un turneu final si, in premiera din 1984, cand lipsesc de la un campionat european. socati de Croatia, englezii s-au pus deja pe treaba pentru a-si redresa nationala.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.