"<> stelist este "la un pas de a semna cu Benfica Lisabona", a anuntat ieri cotidianul portughez "Correio da Manha", care noteaza ca oficialii lusitani au ajuns la un acord cu jucatorul si cu reprezentantii acestuia.
"Oficialii lusitani au ajuns la un acord cu jucatorul si cu reprezentantii sai, cu ajutorul impresarului uruguayan Paco Casal, acelasi care i-a adus pe Cristian Rodriguez si pe Maximiliano la Benfica si care are o mare influenta la antrenorul Jose Antonio Camacho. Dica a marcat doua goluri din cele sase ale Romaniei in meciul cu Albania, din preliminariile lui Euro 2008", scrie "Correio da Manha".

Acelasi cotidian sustine ca Dica este dorit de diverse cluburi, intre care RC Lens si Fiorentina, dar se pare ca a fost convins de oferta de la Benfica, echipa ce participa regulat in Liga Campionilor. "Totul arata ca internationalul roman va veni la Benfica din ianuarie. Prin aducerea lui Dica, Jose Antonio Camacho vrea sa asigure viitorul cu un jucator ce il poate inlocui pe Rui Costa, care va implini 36 de ani anul viitor", noteaza "Correio da Manha".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.