Fotbalistii nationalei si conducerea federatiei romane doresc sa infrunte in faza grupelor Austria sau Elvetia, gazdele turneului final.
Calificata dupa opt ani la un turneu final, nationala de fotbal a Romaniei va face parte pe 2 decembrie, la Lucerna, din urna a treia, la tragerea la sorti a grupelor pentru Campionatul European, competitie care va fi gazduita de Austria si Elvetia, in perioada 7-29 iunie 2008. UEFA a anuntat ieri oficial ca tricolorii vor intra in urna a treia, alaturi de Germania, Portugalia si Spania, reprezentative pe care, logic, nu le vom intalni in grupe.

Desi parerea unanima este ca la Euro nu vor exista adversari slabi, fot-balistii din nationala Romaniei si oficialii federatiei au echipe preferate pentru tragerea la sorti. „Bataia pestelui” este in urna capilor de serie, unde se regasesc doua echipe aparent mediocre (Austria si Elvetia) si doua formatii abordabile (Grecia si Olanda).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.