Ultimul meci disputat inainte ca legendara arena sa fie demolata, dupa 54 de ani de existenta, a fost salutat cu confetti si artificii.
"Stadionul National”, cel mai mare stadion al tarii, a „trait” ultima seara magica ieri, cu prilejul meciului Romania - Albania, scor 6-1. Partida a pus punct campaniei triumfatoare de calificare la turneul final Euro 2008, care se va disputa in vara anului viitor, in Elvetia si Austria.

Construita acum 54 de ani, arena care a gazduit mari succese ale sportivilor romani si concerte ale unor artisti de top, de la Michael Jackson la Rolling Stones, va fi demolata. In locul batranului „23 August” se va „naste” un stadion modern, care va inghiti 150 de milioane Euro si care ar trebui finalizat in 20 de luni. Simbolic, sub o salba de artificii, ieri s-a inceput demolarea arenei, chiar la finalul partidei, prin demontarea unei dale de beton.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.