Presedintele executiv l dinamovistilor, Cristi Borcea, este foc si para pe jucatorii alb-rosii.
Ieri, oficialul “cainilor” i-a amenintat pe Danciulescu si compania cu excluderea din lot in situatia in care nu vor obtine o victorie in derby-ul de sambata cu Steaua. „La meciul cu Steaua nu le trebuie nici o prima speciala fotbalistilor. E un derby pe care trebuie neaparat sa-l castigam! Daca nu vor castiga meciul asta, vor avea probleme si cu banii, si cu viitorul lor la Dinamo. Da, este o amenintare!“, a declarat Borcea.

Mi mult, conducatorul din stefan cel Mare crede ca un succes in Ghencea i-ar face pe suporteri sa uite supararea infrangerii suferite in fata Rapidului, scor 0-2. „Meciul cu Steaua este derbiul campionatului. Vom face tot ce este posibil sa-l castigam. Avem nevoie de o victorie in Ghencea pentru a ne reveni in fata suporterilor si pentru a reintra in lupta pentru locul unu sau doi in clasament“, a adaugat Borcea.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.