Gheorghe Hagi a declarat ca suporterii trebuie sa fie miercuri alaturi de jucatorii nationalei la meciul cu Albania, de pe stadionul National, pentru a-i felicita pentru obtinerea calificarii la EURO 2008.

"Voi merge la meciul cu Albania. Trebuie sa mergem cu totii, pentru ca jucatorii trebuie felicitati. Trebuie sa fim langa ei acum, cand au reusit o performanta dupa atatia ani. Cand si-au luat bobarnace, si-au luat, dar acum trebuie felicitati", a declarat Gheorghe Hagi ieri, dupa meciul jucat de echipele de seniori ale Romaniei si Sportului Studentesc la Sala Polivalenta, in cadrul UNIFEST.

Fostul antrenor stelist a comentat si incidentele de la Sofia: "Din pacate, asta este lumea, mai iresponsabila si mai putin toleranta. Nu cred ca vor fi astfel de probleme si la Campionatul European, pentru ca acolo lumea va veni sa vada spectacol".

Tehnicianul a fost de parere ca tricolorii au resimtit in meciul cu Bulgaria absenta golgheterului Adrian Mutu. "S-a simtit lipsa lui Mutu, el a devenit un jucator determinant pe ultimii 30 de metri. Este un jucator vital pentru nationala in acest moment", a spus Hagi.

"In ultimii doi-trei ani jucatorii s-au maturizat foarte mult. Mutu si Chivu au devenit mai responsabili, dar la aceasta au contribuit si performantele echipelor Steaua, Dinamo si Rapid si experienta dobandita de jucatorii acestor echipe in cupele europene", a mai declarat fostul capitan al echipei nationale dce fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.