Federatia de Fotbal din Israel i-a interzis fotbalistului Omer Golan sa accepte masina promisa de un miliardar bitanic drept recompensa pentru golul victoriei din meciul cu Rusia, scor 2-1, din grupa E a preliminariilor Euro-2008, informeaza cotidianul “Haaretz”.
Fred Done promisese ca ii va darui un automobil Mercedes jucatorului israelian care va marca golul victoriei in partida cu Rusia, rezultat datorita caruia Anglia se afla in continuare in cursa pentru calificarea la Campionatul European.

Federatia israeliana i-a amintit, insa, lui Golan, care a marcat in minutul 90 al partidei de sambata, ca regulamentele interzic stimulentele financiare sau de alt fel pentru victorii. Consilierul juridic al forului israelian a anuntat ca daca Done va transfera in Israel o suma echivalenta cu valoarea masinii promise, banii respectivi vor fi folositi in scopuri caritabile.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.