Patronul Stelei i-a dat dreptate ieri lui Olaroiu, care l-a acuzat ca este principalul vinovat pentru situatia de la Steaua si a anuntat ca va face schimbari masive in lot in pauza competitionala
Cosmin Olaroiu a acordat un interviu pentru ProSport in care le-a luat apararea jucatorilor de la Steaua, despre care a spus ca sunt aceiasi care au facut performante timp de doi ani. Actualul tehnician al sauditilor de la Al Hilal nu a ratat ocazia sa-l atace din nou pe Hagi, afirmand ca pregatirea din vara nu a fost facuta corect, dar l-a scos ca principal vinovat pentru acest sezon de toamna dezastruos pe patronul Gigi Becali. "In fotbal nu e loc de sentimente si de familie! E chirurgie! Dupa ce am plecat eu in vara, Gigi, pentru prima data de cand a intrat in fotbal, a decis cu inima (n.r. cand l-a adus pe Hagi). Adevarul e ca a si fost influentat de unii oameni care sunt in jurul lui. A vrut sa impace si presa, si suporterii", a spus Olaroiu in Prosport.

Ieri, Gigi Becali a fost de acord cu fostul sau colaborator, dar a precizat ca nu regreta ca l-a adus pe "Rege" la Steaua. "Olaroiu are dreptate cand spune ca eu sunt vinovat pentru criza de la Steaua. Am gresit cand am decis cu inima sa-l aduc pe Hagi antrenor, dar nu regret aceasta decizie. Altfel, as fi trait tot timpul gandindu-ma cum ar fi fost daca l-as fi adus. Asa, a fost un test si nu regret ca mi-am facut datoria fata de familie si am incercat. Mi-am facut datoria si fata de suporteri si l-am adus pe Lacatus. Lui nu am ce sa-i reprosez, nu avea ce sa schimbe in trei zile", a spus ieri Becali pentru NewsIn. Patronul Stelei a gasit si cauza sezonului extrem de prost al echipei sale.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.