Trei brazilieni luati la suturi de Dinel Staicu au cistigat procesul la Tribunalul de arbitraj sportiv de la Lausanne. In plus, oltenii risca sechestru din cauza impozitului pe WC-uri.
Clubului de fotbal Universitatea Craiova i-a fost retras marti dreptul de a mai face transferuri in perioada noiembrie 2007-noiembrie 2008, conform unei decizii luate de FIFA ca urmare a datoriilor pe care clubul le are fata de trei fosti jucator. Decizia forului international a survenit in urma plangerii formulate de jucatorii brazilieni Alexandre Negri, Marquinhos si Edu Magri, care au evoluat la Universitatea Craiova in returul sezonului 2004-2005. In prima instanta cauza a fost judecata de Tribunalul de Arbitraj Sportiv, care a dat dreptate jucatorilor, iar clubul din Banie a facut recurs la FIFA. Forul mondial a dat cistig de cauza celor trei jucatori si a constatat ca gruparea craioveana are de achitat o datorie de 180.000 de euro catre acestia.

Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, nu a dorit sa comenteze decizia FIFA limitindu-se sa declare: „Nu ma intrebati pe mine, ce legatura am eu, intrebati-l pe Dinel Staicu, el a luat jucatorii“. Cei trei jucatori au facut parte din echipa Universitatii Craiova care a retrogradat in Liga a II-a, in sezonul 2004-2005, clubul fiind patronat atunci de omul de afaceri Dinel Staicu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.