“Ioan Ovidiu Sabau la Dinamo” este placa pe care o auzim mereu atunci cand jocul echipei din Stefan cel Mare scartaie sau cand locul ocupat in clasamentul Ligii I ii nemultumeste pe actionari.

Acum, dupa infrangerea de pe propriul teren, contra Rapidului, conducerea FC Dinamo se gandeste tot mai intens la schimbarea lui Zenga. Normal, Sabau este si el favorit.

Domnule Padureanu, cum joaca Dinamo prost, cum ramaneti fara antrenor.

Jean Padureanu: Nici vorba ca Nelutu Sabau sa lase Gloria pentru Dinamo. Acestea sunt numai variantele presei. Nici el si nici noi nu am primit vreun telefon de la vreun conducator de la Dinamo, astfel incat n-are rost sa discutam pe supozitii.

Atunci sa va intreb altceva. Cine credeti ca ia campionatul?

Jean Padureanu: Dupa cate vad eu, pana acum, CFR Cluj pare sa omoare campionatul, asa cum a facut-o Dinamo sezonul trecut. Fara indoiala ca trupa lui Andone este favorita la castigarea titlului de campioana, dar cred ca este cam devreme sa dam verdicte.

Cum vi se pare acest sezon al Ligii I?

Jean Padureanu: Este un campionat ciudat. A demarat foarte bine, iar previziunile ca va fi un sezon al dracu' se adeveresc de la etapa la etapa. Am inceput sa avem meciuri ale caror rezultate nu pot fi anticipate, iar asta este bine.

De ce acest declin al echipelor din Bucuresti?

Jean Padureanu: Pentru ca a inceput sa se investeasca mai mult in provincie. S-au adus jucatori buni, pe bani multi, era normal sa apara si rezultatele. Uitati-va la CFR: merge brici! Bine, cu exceptia celor doua meciuri din Cupa UEFA.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.