Fotbalistul Cristian Sapunaru, de la clubul Rapid, a fost amendat dupa ce i-a injurat pe politistii care oprisera in trafic o masina in care se afla colegul sau Vladimir Bozovici.

Ieri dimineata, pe Splaiul Independentei, soferul unui autoturism in care se afla si rapidistul Bozovici a traversat o intersectie pe culoarea rosie a semaforului.

Un echipaj de politie a oprit masina condusa de cetateanul sarb Nikola Bucovi.

Crezand ca-i va putea convinge pe oamenii legii sa nu-l mai sanctioneze pe sofer, rapidistul Bozovici l-a chemat in ajutor pe colegul sau, Sapunaru.

Sosit la fata locului, fotbalistul s-a certat cu politistii, injurandu-i si devenind agresiv prin gesturi la adresa lor.

Un al doilea echipaj al Politiei Rutiere si alte patru de la Sectia 14 Politie au fost chemate, iar cei trei au fost dusi la sediul sectiei.

soferul imprudent a ramas fara permis, iar Sapunaru a fost sanctionat cu amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.