Atacantul echipei nationale a Romaniei, Adrian Mutu, va fi indisponibil aproximativ trei saptamani, dupa ce a suferit o accidentare, informeaza NewsIn.

Atacantul roman a suferit o accidentare in timpul meciului de duminica dintre Fiorentina si Udinese, scor 1-2, in care jucatorul roman a fost integralist. "Mutu a fost supus in aceasta dimineata unor investigatii medicale, in urma carora s-a descoperit ca a suferit o leziune de gradul I la muschiul femural drept. Perioada de recuperare este estimata la trei saptamani", se arata pe site-ul oficial al Fiorentinei.

Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca, a declarat ca Mutu se va prezenta totusi in lotul primei reprezentative, chiar daca nu va putea evolua.

Adrian Mutu va fi astfel, indisponibil pentru urmatoarele doua partide ale echipei nationale, cu Bulgaria si Albania, ultimele din preliminariile Campionatului European din 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.