Selectionerul echipei nationale, Victor Piturca, a declarat ieri ca Dorinel Munteanu l-a anuntat ca se va retrage din echipa nationala, informeaza NewsIn.

"Nu se mai pune problema sa i se faca un meci de retragere contra Albaniei. Am vorbit cu el, probabil ca ar fi fost pe lista jucatorilor convocati pentru aceste actiuni, dar a spus ca vrea sa se retraga. Dorinel Munteanu s-a retras definitiv de la echipa nationala. Este un jucator extraordinar, a muncit in aceasta campanie de calificare si cred ca putea face parte din lotul pentru EURO 2008. Dorinel mi-a explicat ca e antrenor si jucator la echipa sa de club si nu mai vrea sa joace la nationala. Eu i-am pus ca as dori sa mai joace, dar nu a mai vrut", a afirmat Piturca.

Antrenorul-jucator al lui FC Vaslui, Dorinel Munteanu, care se afla in Germania, a confirmat ca se va retrage din echipa nationala: "Da, este adevarat, am vorbit cu selectionerul si l-am informat de decizia mea de a ma retrage din nationala. Mai multe voi spune intr-o conferinta de presa, cand ma voi intoarce in tara".

Dorinel Munteanu a debutat in echipa nationala la 23 mai 1991, in meciul Norvegia-Romania, scor 1-1, si a adunat in cei 16 ani in care a evoluat pentru prima reprezentativa 134 de partide, fiind lider in topul celor mai convocati jucatori romani din istorie. Munteanu a reusit sa marcheze 16 goluri pentru Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.