Calificata deja la Europenele de anul viitor, din Austria si Elvetia, nationala de fotbal a Romaniei se reuneste azi (ora 12.00), la Mogosoaia, pentru a pregati ultimele doua meciuri ale preliminariilor, cu Bulgaria (sambata, ora 18.00, pe arena “Vasil Levski” din Sofia) si cu Albania (21 noiembrie, ora 18.00, pe stadionul “National-Lia Manoliu” din Bucuresti).

Cum obiectivul baietilor nostri (mai ales in ce priveste duelul de pe pamant bulgar) ramane acela de a incheia respectiva campanie fara infrangere si de a termina astfel grupa G pe intaia treapta a clasamentului, selectionerul Victor Piturca a decis, in prima faza, sa atace amintitele confruntari cu urmatorii 10 stranieri: Ogararu (Ajax), Tamas (Auxerre), Chivu (Inter), Rat (Sahtior), Codrea (Siena), Cocis (Lokomotiv Moscova), Fl. Petre (TSKA Sofia), Mutu (Fiorentina), D. Niculae (Auxerre) si Marica (VfB Stuttgart). Restul lotului a fost completat (aseara, tarziu) cu fotbalisti din campionatul intern, pe lista figurand deja numele lui Lobont, St. Radu, Margaritescu (Dinamo), Dani Coman (Rapid), Dorinel Munteanu (FC Vaslui), Goian, Ov. Petre, Nicolita si Dica, ultimii trei urmand sa ajunga la Mogosoaia marti, dupa restanta Stelei cu Pandurii (azi, ora 20.30).


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.