Rapid a zvacnit cat a fost nevoie si a muscat cu eleganta atunci cand a avut posibilitatea, castigand meritat cu Dinamo, scor 2-0.

E clar ca incet-incet presiunea apasa pe umerii lui Zenga, iar daca Dinamo nu-si revine nici in etapa viitoare cu Steaua, e greu de crezut ca pe italian il va mai prinde Craciunul in stefan cel Mare.

Iar asta pentru ca orgoliile conducatorilor “cainilor” au rabufnit dupa ce Dinamo a fost invinsa fara replica acasa.

E, pe de-o parte, si revansa “Puriului”, care cunoastea toate secretele unei echipe pe care o lasase nu cu mult timp in urma, dar si a giulestenilor obisnuiti sa plece cu zambet in obraz din deplasarile foarte grele.

Aseara, de coama bucuriei rapidiste si-au agatat semnaturile Cesinha (22) si Mazilu (56), fiecare marcand cate un gol, lasand impresia ca pe teren nu se afla Rapidul, ci mai degraba Expresul de Giulesti.

Fumigene si giulesteni batuti

Meciul a fost intrerupt pentru doua minute, dupa ce cateva fumigene, care au fost aruncate din sectorul dinamovist au acoperit terenul de joc. De asemenea, mai multi suporteri rapidisti au fost batuti inaintea meciului.

Copos, in galerie

Asa cum este obisnuit atunci cand echipa lui joaca in deplasare cu Steaua sau Dinamo, George Copos urmareste meciul impreuna cu fanii giulesteni. La golurile echipei sale, Copos s-a imbratisat cu multimea si a aratat cu degetul inspre tribuna oficiala, acolo unde stateau oficialii dinamovisti.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.