Justine Henin, Ana Ivanovic, Maria sarapova si Anna Chakvetadze sunt jucatoarele de tenis care continua cursa la Turneul Campioanelor

Intr-un meci de totul sau nimic, rusoaica de numai 20 de ani, Anna Chakvetadze, a reusit sa treaca de sarboaica Jelena Jankovic, scor 6-4, 0-6, 6-3. Astfel, ea si-a asigurat calificarea in semifinale, in conditiile in care nu mai poate fi ajunsa nici de Jankovic si nici de Bartoli.

„Nu cred ca am jucat foarte bine, dar ma multumeste victoria. Din cauza faptului ca era un meci asa important, amandoua am fost nervoase si am facut destul de multe greseli nefortate.

Chiar daca, in aceasta saptamana, nu am jucat un tenis foarte bun, astept cu nerabdare o confrunatre cu Ivanovic sau sarapova", a afirmat rusoaica. Chakvetadze a avut un an 2007 foarte bun, reusind sa castige patru turnee WTA si sa adune putin peste 1.100.000 de dolari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.