Ionut Lupescu, directorul federatiei, pune batista pe tambal in scandalul "Bani pentru arbitri".

In fotbalul romanesc a izbucnit un nou scandal, care in mod normal ar trebui sa atraga dupa sine demisii si zornait de catuse. „CFR Cluj a dat bani arbitrului”, a acuzat Adrian Porumboiu intr-un interviu aparut ieri, in ziarul nostru. Finantatorul formatiei FC Vaslui declansa un atac violent la adresa oficialilor liderului Ligii I la fotbal si a arbitrului Aurelian Bogaciu. Supararea lui Porumboiu a plecat de la infrangerea suferita de echipa sa, FC Vaslui, pe teren propriu, cu CFR Cluj (scor 0-2), in ultima etapa a Ligii I.

Bogaciu, indemnat sa faca plangere la Comisie

Ca de obicei insa, nimeni nu vrea sa-si asume responsabilitatea. Reactia FRF, institutia care se ocupa de activitatea arbitrilor, a fost moale. In loc sa incerce elucidarea enigmei, in primul rand prin „audierea” lui Porumboiu, cei care raspund de destinele arbitrajului urmaresc sa ingroape cazul.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.