Sahtar, echipa antrenata de Mircea Lucescu, a pierdut acasa cu 0-3, dar pastreaza sanse pentru accederea in "optimi"
Sahtar a pierdut marti seara meciul de pe teren propriu cu AC Milan, scor 0-3, dupa ce trupa antrenata de Mircea Lucescu fusese spulberata si pe "San Siro", scor 1-4. "Minerii", cu Razvan Rat integralist, au rezistat doar o ora in fata "diavolului", dupa care Inzaghi a reusit o "dubla" pentru recordul reusitelor in cupele europene, iar Kaka a marcat pentru a-si confirma statutul de mare favorit la "Balonul de Aur".

Mircea Lucescu s-a aratat dezamagit de faptul ca echipa sa a pierdut meciul cu AC Milan, in ciuda faptului ca a reusit "sa tina piept italienilor mai bine de o ora", informeaza site-ul UEFA. "Timp de 65 de minute, am practicat un fotbal frumos, AC Milan neavand nici o sansa de gol, pentru ca noi am inchis toate spatiile. Am fi putut inscrie daca eram mai curajosi. Se parea ca meciul se indrepta spre un rezultat de egalitate, desi am avut si sansa de a castiga. Dar, am facut o mare greseala in minutul 66, dupa ce in joc a intrat Inzaghi, iar Rat nu a ajuns la timp in linia defensiva. Fundasii nu trebuiau sa-i permita lui Inzaghi sa ajunga in fata portii, deoarece era usor pentru el sa inscrie", a spus Lucescu. Acesta a adaugat ca Sahtar mai are sanse de calificare, dupa infrangerea din meciul cu AC Milan. "In ciuda celor trei goluri, Milan nu prea a mai avut ocazii de a inscrie, dar aceasta este Milan: isi creeaza golurile din nimic. Am avut unele atacuri bune in ultimele 25 de minute, dar a fost prea putin, prea tarziu. Mai avem sanse de calificare, dar as vrea ca echipa mea sa invete ceva din astfel de meciuri si sa nu se prabuseasca dupa 65 de minute de fotbal disciplinat", a mai spus Lucescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.