Conducerea clubului Valencia si antrenorul italian Claudio Ranieri nu au ajuns la nici un acord privind finalizarea contractului dintre cele doua parti, litigiul urmand sa fie rezolvat in justitie, informeaza cotidianul "As". Potrivit sursei citate, avocatii celor doua parti nu au ajuns la nici o intelegere in urma negocierilor purtate privind suma pe care trebuie sa o primeasca antrenorul italian, dupa ce a fost demis de la conducerea tehnica a formatiei Valencia. Avocatul clubului Valencia, Eduardo Garcia, a precizat ca Ranieri doreste sa primeasca in intregime banii care i-ar fi revenit pentru cei trei ani de contract cu Valencia.
Avocatul lui Ranieri spune ca acesta cere intreaga suma si din acest motiv nu a prezentat o contraoferta la cea primita din partea presedintelui Manuel Morente - care era dispus sa ofere 50 la suta din suma pe care Ranieri trebuia sa o primeasca in cei trei ani de contract.

Urmatorul pas il constituie prezentarea in fata justitiei. Avocatul gruparii spaniole a precizat ca procesul dintre cele doua parti ar putea debuta peste aproximativ doua luni, dar nu a exclus posibilitatea ca acesta sa fie evitat, daca Ranieri va veni cu o contraoferta. Consiliul de Administratie al clubului Valencia a decis, la sfarsitul lunii februarie, sa-l demita pe tehnicianul Claudio Ranieri din functiile de antrenor principal si manager general, dupa ce echipa spaniola a fost eliminata de Steaua Bucuresti in 16-imile de finala ale Cupei UEFA. Cotidianul "As" a notat atunci ca, in situatia in care Ranieri nu va fi de acord cu un compromis privind finalizarea contractului, Valencia va fi nevoita sa plateasca aproximativ 11 milioane de euro unui antrenor care a stat numai opt luni pe banca tehnica.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.