Bogdan Dinu, unul dintre cei trei pugilisti care au fost acuzati de furt in timpul Campionatului Mondial de la Chicago, a declarat ca incidentul a pornit de la faptul ca au intrat in magazinul respectiv cu sacose cumparate din alta parte.

“Totul a pornit de la o sacosa care nu era din magazinul in care ne aflam. Ne-au controlat, le-am aratat bonul fiscal, dar nu ne-au lasat sa plecam. Apoi toata lumea a crezut ca noi am furat. S-a exagerat, nu a fost vorba de furt. Acum avem un avocat si el ne va reprezenta pentru a demonstra ca nu suntem vinovati. Ei ne ajuta in rezolvarea cazului pentru ca decizia Federatiei Internationale de Box a fost pripita”, a declarat Bogdan Dinu.

Coordonatorul lotului olimpic, Relu Auras, a mentionat ca in momentul in care a aflat de scandalul iscat in SUA, nu i-a crezut pe cei trei boxeri in momentul in care acestia au marturisit ca sunt nevinovati:

“Ei au spus de la inceput ca sunt nevinovati, dar uite ca nici noi nu i-am crezut. Ulterior i-am ascultat si s-a dovedit ca a fost o lectie drastica administrata echipei Romaniei”. si fostul campion mondial la profesionisti, Leonard Doroftei, ne-a marturisit ca nu vrea sa creada nici o clipa ca cei trei sportivi sunt vinovati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.