Antrenorul echipei Steaua, Marius Lacatus, a declarat ca jucatorii sai nu stiu sa-si revina atunci cand sunt condusi pe tabela de marcaj, asa cum s-a intamplat si la meciul cu Poli stiinta Timisoara, pierdut in deplasare cu scorul de 0-2.
"Am inceput jocul greoi, am facut niste greseli care ne-au costat la inceput si am luat un gol care nu trebuia luat. A fost un joc controlat de noi, pentru ca ne-am creat mai multe situatii de a marca, dar atunci cand gresesti, fotbalul te pedepseste. Am facut un joc bun, dar trebuie sa eliminam lucrurile rele. Din punct de vedere fizic, echipa a stat bine in teren, dar cand sunt condusi, jucatorii nu stiu sa-si revina. Este o infrangere care ma doare, dar vreau sa facem uitat acest joc, mai ales ca ne asteapta meciul cu Sevilla", a spus Lacatus. Tehnicianul stelist a admis ca CFR Cluj "a scapat" singura in fruntea clasamentului. "Dar nu se stie niciodata ce se poate intampla. Poate vor trece si ei prin situatia noastra", a subliniat cel supranumit "Fiara".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.