Fetele de la Ramnicu-Valcea le-au predat aseara o lectie de handbal unguroaicelor de la Ferencvaros, scor 32-22, in Liga Campionilor.
Echipa feminina de handbal Oltchim Ramnicu-Valcea a dat inca o dovada ca doreste sa-si adjudece Liga Campionilor in acest sezon. Jucatoarele antrenate de Gheorghe Tadici au invins ieri, in deplasare, formatia maghiara Ferencvaros Budapesta, cu scorul de 32-22, obtinand a doua victorie in doua meciuri. In prima partida, valcencele le-au invins pe danezele de la Viborg, scor 33-30.

In celalalt meci disputat ieri in Grupa D, Viborg a castigat pe teren propriu in fata formatiei muntenegrene Buducnost T-Mobile, scor 36-29. Oltchim ocupa primul loc in grupa, cu patru puncte, fiind urmata de Viborg, cu doua puncte. In faza urmatoare a Ligii Campionilor se califica primele doua clasate din fiecare grupa.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.