Jucatoarea de tenis Martina Hingis s-a retras din activitate dupa ce a fost depistata pozitiv cu cocaina la turneul de la Wimbledon din acest an

Dupa scandalul din ultimul timp privind meciurile de tenis aranjate, "sportul alb" a mai primit o lovitura teribila. Martina Hingis, in varsta de 27 de ani, si-a anuntat retragerea din tenis dupa ce a fost testata pozitiv cu cocaina la turneul de la Wimbledon.

"Am fost banuita ca m-am dopat cu cocaina in timpul turneului de la Wimbledon. Aceasta banuiala este teribila, determinandu-ma sa ma retrag. stiu ca nu m-am dopat si ca sunt inocenta. Mi-era o frica teribila sa iau droguri.

Dar am decis ca din cauza acestor suspiciuni de dopaj, la care se adauga probleme de sanatate, afectiunile de la sold si cele ale varstei sa ma opresc aici cu tenisul de performanta. Cocaina iti ofera o stare de euforie, dar eu nu as putea lovi mingea in aceasta stare. Cred ca este imposibil sa-ti mentii coordonarea in timp ce esti sub influenta cocainei", a declarat elvetianca.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.