Marius Lacatus a readus zambetul pe fetele suporterilor si placerea de a juca pentru Dica si compania, cei care au reusit impotriva Otelului unul dintre cele mai bune meciuri din actuala stagiune a Ligii 1, scor 3-1.
Modest, Lacatus spune ca nu are niciun merit si ca acest succes este unul foarte bun pentru moralul elevilor sai. "Sunt multumit de joc si de rezultat. E important pentru toti si pentru moralul jucatorilor, care era un pic scazut. Jucatorii s-au simtit bine, au avut pofta, dar sper ca acest spectacol sa nu dauneze jocului", a spus "Fiara". Noul tehnician a completat ca vicecampioana se gandeste inca, la titlul de campioana, in acest sens echipa fiind pregatita sa lupte pana in ultima etapa. "Se poate sa castigam titlul, nu e usor, dar nu vom abandona. Daca castigam restantele, 6 puncte nu sunt chiar asa multe", a spus Lacatus. Pe Ghencea a domnit din nou o atmosfera propice marii performante, aproximativ 16.000 de suflete strigandu-i la unison numele celui mai iubit dintre "copiii Stelei".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.