"Briliantul" a fost din nou numarul unu al Fiorentinei in partida de campionat cu Napoli, de pe teren propriu, scor 1-0. Mutu a fost integralist si a pasat decisiv la golul lui Vieri. La randul sau, Chivu a reusit cel mai bun meci de la transferul la Inter, in timp ce Codrea a dezamagit la Siena.
Site-ul "Goal.com" a scris ca Mutu a creat delir printre suporterii Fiorentinei dupa prestatia avuta in partida cu Napoli, din etapa a 10-a a campionatului Italiei. "Prandelli nu i-a acordat nici o zi de pauza si romanul nu a deziluzionat. A creat golul lui Vieri si alte cateva splendide actiuni, creand delir printre suporterii Fiorentinei", a scris sursa citata. Agentia "Datasport", site-urile "Calciotoscano.it", "Violanews.com" si "Fiorentina.it" l-au nota cu 7 pe Mutu. "Cel mai bun jucator al Fiorentinei, alaturi de Frey si Vieri. Serpuiri, driblinguri, pase decisive, ocazii de gol. Acesta a fost repertoriul romanului, unul dintre cele mai bune", a scris "Datasport". "Romanul este mereu ultimul care renunta. A dat pasa decisiva la golul marcat de Vieri, la fel cu a facut-o si la Villarreal", a notat "Calciotoscano.it". "Inceputul nu arata prea bine, dar apoi s-a schimbat totul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.