Rapid s-a impus, ieri, la Targu Jiu, dupa o victorie cu scorul de 3-1, elevii lui Neagoe ajungand la a saptea infrangere consecutiva din acest campionat. Golurile care i-au adus linistea pentru moment lui George Copos au fost marcate de Mazilu de doua ori si Burdujan.

Pandurii joaca frumos, insa au ghinionul ca in ultimele etape au intalnit numai echipe de top din Liga I. Dupa CFR Cluj si Dinamo, a venit randul celor de la Rapid sa se impuna pe terenul gorjenilor.

Rapidistii aveau nevoie de o victorie pentru ca spiritele sa se calmeze, iar Rednic sa-si continue munca reinceputa la echipa giulesteana in liniste. Burdujan a inscris si de aceasta data pentru Rapid, deschizand scorul in minutul 18.

Pentru 2-0 a marcat Mazilu (32), atacantul care a fost mai mult accidentat de cand a venit la echipa giulesteana.

Tot fostul jucator al Sportului a adus linistea pe banca Rapidului in minutul 61, cu o lovitura de cap, dupa o centrare a lui Buga. Elevii lui Neagoe au mai spalat din rusine prin Florin Stanga, dupa sapte minute.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.