Oficialul federal i-a raspuns dur boss-ului din Giulesti, care ii ceruse sa renunte la delegari
Directorul general al FRF i-a raspuns actionarului rapidist, care i-a sugerat sa renunte la delegarea arbitrilor, sustinand ca nu este exclus ca seful din Giulesti sa incerce sa creeze diversiune, avand in vedere problemele sale cu autoritatile statului si cu suporterii. "Va marturisesc ca, personal, nu inteleg de ce un specialist cu experienta internationala de mare jucator pe care o aveti se complace in a se ocupa de probleme de arbitraj, in loc sa lase aceste lucruri in seama unei comisii competente si responsabile", spunea Copos intr-o scrisoare deschisa publicata pe site-ul oficial al gruparii din Giulesti.

"Ceea ce nu inteleg, si nici nu pot accepta, e procesul de intentie pe care mi-l faceti. Va asigur personal, dar, pe aceasta cale, asigur si toate cluburile de la toate esaloanele, ca, in cadrul FRF, nu exista favoritisme fata de vreun club, nici dusmanie fata de altul, ci, dimpotriva, respect absolut fata de toata lumea. Nu este exclus ca, probabil, problemele pe care le aveti cu autoritatile statului si cu suporterii propriei dumneavoastra echipe sa reprezinte adevaratul motiv pentru care incercati, din nou, sa creati diversiune. (...) Si mai fiti convins ca port un respect deosebit clubului Rapid, avand in familia mea un rapidist mai rapidist decat multi, in primul rand decat dumneavoastra. Ma refer, cred ca ati intuit, la tatal meu", se arata in raspunsul lui Lupescu postat pe site-ul FRF. Lupescu ii da dreptate lui Copos intr-un singur aspect, acela ca asistentul Daniel Burloiu a gresit la meciul cu CFR. "(...) Intr-o singura directie va dau dreptate: Burloiu a gresit evident, nesemnalizand ofsaidul in care se afla autorul primului gol al echipei clujene. In aceste conditii, evident, CCA va lua masurile care se impun (...)", sustine Lupescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.