Cei doi stelisti vor fi transferati de firma fratilor Becali, care s-au impacat de curand cu Gigi
Agentul FIFA a declarat ieri ca stelistii Dorin Goian si Nicolae Dica vor fi impresariati de firma sa si a fratelui sau, Ioan Becali, precizand ca cei doi internationali vor ajunge la echipe valoaroase. Impresarul a afirmat ca el si fratele sau s-au impacat cu finantatorul stelist Gigi Becali la un eveniment de familie care a avut loc in week-end-ul trecut. Ei erau certati de mai mult de cinci ani. Victor Becali a tinut sa precizeze ca aceasta impacare nu are nici o legatura cu faptul ca jucatorii Dorin Goian si Nicolae Dica vor fi impresariati de firma sa.

"Fratele meu s-a impacat cu Gigi, dar nu e vorba de o impacare de afaceri, s-au impacat la un eveniment de familie n.r. - petrecerea de majorat a fiicei mai mari a lui Giovanni), n-are nici un fel de legatura aceasta impacare cu faptul ca noi ii vom impresaria pe Goian si Dica. Discutia cu cei doi a avut loc mai inainte, jucatorii l-au intrebat pe Gigi, iar acesta n-a avut nimic impotriva. Daca Steaua imi solicita un jucator, daca are nevoie de vreun jucator, ajut fara probleme, nu suntem angajatii unui club, nu lucram cu o singura echipa. Nu stiu daca Steaua poate obtine pe Dica si Goian sumele dorite de Gigi Becali, poate da, poate nu, eu voi transmite orice oferta, apoi este problema cluburilor sa se inteleaga. Eu negociez doar contractul jucatorului", a spus Victor Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.