Federatia Romana de Rugby s-a aratat dispusa sa ofere ghete de joc nationalei de rugby a Rusiei, dupa ce acesteia i-a fost furat echipamentul din hotelul Complex Steudentesc Tei, informeaza NewsIn.

"FRR isi exprima regretul in legatura cu incidentul petrecut. Speram ca politia sa gaseasca vinovatii. Este pacat ca imaginea tarii noastre este umbrita de astfel de evenimente, inaintea unui meci international. Chiar daca rusii ne sunt adversari duminica, Federatia Romana de Rugby doreste sa ajute delegatia Rusiei cu echipament", se arata in comunicatul publicat pe site-ul FRR.

Marti seara, dupa antrenament, sportivii rusi au lasat in holul hotelului din Complexul Studentesc Tei ghetele si o parte din echipamentul de antrenament. Ulterior, a fost o pana de curent, moment in care au disparut 9 perechi de ghete de joc, o serie de incaltaminte sport si echipamentul.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Christian Ciocan, niciun reprezentant al delegatiei Rusiei nu a depus plangere in acest sens."Politistii Sectiei 6 s-au sesizat din oficiu si au facut cercetarea la fata locului", a precizat Ciocan.

Partida dintre Romania si Rusia, din cadrul Cupei Europene a Natiunilor, este programata duminica, de la ora 13:00, pe Stadionul Arcul de Triumf.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.