AC Fiorentina, echipa lui Adi Mutu, a remizat in deplasare cu Genoa, scor 0-0, insa ramane pe locul trei in Serie A, la doar patru puncte de formatia lui Chivu, Internazionale Milano. Cesare Prandelli a spus, la fina-lul intalnirii de la Genoa, ca Mutu trebuie sa paseze mai repede.

“A fost obosit si s-a vazut. A avut cateva ocazii, dar a ratat cu seninatate. I-a dat o pasa decisiva lui Pazzini in prima repriza si a incercat niste incursiuni, insa fara sclipirea de altadata. I-a lipsit luciditatea de killer, cu care ne-a obisnuit”, a scris site-ul goal.com, care i-a acordat lui Adi Mutu doar nota 5,5.

La finalul meciului de la Genoa, antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, a declarat ca Mutu trebuie sa paseze mai repede. “Mutu trebuie sa inteleaga ca in anumite momente trebuie sa fie mai rapid si trebuie sa-si ajute colegii, sa nu mai fie asa individualist. Daca va pasa mai mult, romanul ar putea deveni letal. E un element fundamental in aceasta echipa”, a marturisit Prandelli.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.