Patronul Rapidului se va retrage din fotbal daca arbitrii il vor mai fura

“Ne-au furat, ne-au furat, ne-au furat!”, declama patetic patronul Rapidului, dupa infrangerea cu CFR Cluj. Copos nu s-a calmat inca si acum si-a indreptat tunurile spre directorul general al FRF, Ionut Lupescu, cel care se ocupa de delegarile arbitrilor.

“Nu ma asteptam ca Rapidul sa fie macelarit de niste nenorociti de oameni. S-a vazut ca arbitrii au venit cu lectia invatata la Bucuresti. Nu se poate ca FRF sa accepte un asemenea abuz, un asemenea furt, ca cel de duminica seara. Sa vina ei atunci si sa bage bani in fotbalul romanesc!”, a declarat boss-ul din Giulesti.

Supararea acestuia vine de la primul gol al clujenilor, marcat de Trica dintr-o pozitie clara de ofsaid. “Pana cand CCA nu va avea un om serios, un om responsabil la conducere, nu are nici un rost sa mai bag bani. Cu Ionut Lupescu, care se ocupa aleatoriu de fotbal, nu mai cred in castigarea campionatului”, a spus, pesimist, Copos, afirmand inca o data ca se gandeste serios sa se retraga de la conducerea Rapidului.

Pe ultimul plan al atacului au fost lasati chiar adversarii de la CFR Cluj. “Ati vazut vreodata echipa CFR dezavantajata? Niciodata! Mai mult, la un alt meci au primit penalty pentru un fault in afara careului”, a comentat Copos


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.