Marian Iancu a spus ca fundasul a meritat sanctiunea, dar spune ca si cativa dinamovisti trebuiau eliminati

Mai multi nervi si agitatie au fost inainte si dupa meciul de sambata dintre Dinamo si Poli, scor 1-1, decat in timpul partidei.

Starea conflictuala le-a fost insuflata si jucatorilor, care l-a final s-au imbrancit pe teren, "cainii" solicitand doua penalty-uri neacordate pe final. Alexa a vazut iar rosu in fata ochilor, fiind eliminat. Putinii spectatori au avut parte si de fotbal, dar mai ales de o noua executie de magician, marca Cristea.

La final, tehnicianul campionilor, Walter Zenga, a parut multumit de acest rezultat de egalitate: "Suntem bine, avem 24 de puncte. tinem aproape de locul intai. De baieti sunt multumit. Vom lupta pana la sfarsit si Dinamo va lua titlul". Italianul nu a ratat ocazia de a-si lua adversarii peste picior, pe care i-a acuzat la finalul partidei: "Ma bucura enorm ca adversarii se pupa si se imbratiseaza pentru un punct cu noi. inseamna ca suntem tari".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.