Fanii romani s-au calcat in picioare pentru a achizitiona un bilet la partida contra Olandei din preliminariile Cupei Mondiale din 2006. Multi dintre ei au stat fara folos la cozile formate la stadioanele cluburilor Rapid, Dinamo si Steaua, deoarece bisnitarii si-au tras partea leului.

Ieri, cotidianul italian "Gazzetta dello Sport" a tiparit o stire care i-ar fi bulversat pe speculantii din Bucuresti. Pentru jocul dintre echipele Boliviei si Venezuelei, din runda a XIII-a a preliminariilor CM 2006, zona Americii de Sud, care va avea loc maine la La Paz, nu a fost vandut nici un bilet din cele 19.700 tiparite. Fanii bolivieni protesteaza in acest fel fata de evolutiile penibile si fata de lipsa rezultatelor echipei nationale, care ocupa ultima pozitie a clasamentului - 10 (dupa 12 runde).

Tribunele arenei "Hernando Siles" ar putea fi goale astazi, cu toate ca pretul tichetelor variaza intre 4,6 si 19 euro.

De asemenea, posesorii de abonamente la partidele Boliviei de pe teren propriu incearca sa restituie tichetul pentru a-si recupera o parte din investitie.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.