Delegarea lui Ovidiu Hategan nu este pe placul patronului gruparii banatene, care a anuntat ca, in semn de protest, nu va mai lua loc in tribunele arenei din Stefan cel Mare la meciul ce va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 20:45.

Marian Iancu a sugerat faptul ca incredintarea partidei de azi centralului Ovidiu Hategan nu le este straina conducatorilor dinamovisti. “E un lucru normal, in perspectiva unui meci cu Dinamo. Nimic nu e lasat la voia in­tamplarii. stim foarte bine ca intotdeauna la Dinamo administratia este cu mult mai profesio­nis­ta decat echipa in sine. Are re­zultate mult mai bune decat echipa. Nu putea sa ne arbitreze un Tudor! Nu puteau sa dea un asemenea examen unui arbitru pe care il consideram de valoare”, a declarat ieri patronul Politehnicii Timi­soara.

BOICOT

Din acest motiv, Iancu este decis sa nu mai ia loc in tribunele stadionului “cainilor”. “Nici nu o sa merg la meci. Din cauza acestui fapt, nimeni din conducerea Politehnicii, in afara de Chivorchian, nu va participa la meci. Nu vom merge. Este maximum de protest pe care pot sa-l fac. M-am saturat. Ce trebuia sa fac? Sa vin iar cu echipa a doua? Mi-e scarba de tot ceea ce se intampla. Degeaba au venit oameni noi in Federatie. Aceeasi mentalitate, aceeasi performanta administrativa a Clubului Dinamo”, a spus seful formatiei de pe Bega, facand trimitere si la mai vechiul sau “prieten”, Ionut Lupescu, directorul general al FRF. La meciul de azi din stefan cel Mare, centralul Ovi­diu Hategan va fi ajutat de asistentii Eduard Dumitrescu si Daniel Demetrescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.