UEFA a prezentat, ieri, statistica oficiala a primelor trei meciuri din faza grupelor, reprezentanta Romaniei, Steaua Bucuresti, putind fi considerata "campioana" exemplelor negative.

Dintre toate cele 32 de echipe aflate in competitie, Steaua a trimis cele mai putine suturi pe spatiul portii (5), doar Inter Milano (8 suturi), Besiktas Istanbul, Glasgow Rangers ori FC Porto (toate cu cite 9 suturi) aflindu-se prin apropiere. O alta dovada a faptului ca Steaua este departe de fotbalul practicat in Champions League reiese si din numarul ofsaidurilor in care au fost surprinsi jucatorii lui Pedrazzini. Stelistii s-au aflat in pozitii afara din joc de 21 de ori, nici o alta echipa din Liga nefiind sanctionata de atitea ori. Comparatiile cu adversarele din grupa H sint de prisos, gruparea lui Becali pierzind la toate capitolele in fata rivalelor Arsenal Londra, FC Sevilla si Slavia Praga.

Opt cartonase galbene

Steaua este de departe cea mai indisciplinata echipa din grupa H. In doar trei meciuri, fotbalistii pregatiti de Pedrazzini au incasat 8 cartonase galbene, dublu decit Slavia Praga (4) si FC Sevilla (4). Jucatorii de la Arsenal Londra au fost "ingalbeniti" de cinci ori. Nici o formatie nu a primit cartonas rosu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.