Inevitabilul s-a produs ieri dimineata, cand Gicu Dobrin (60 de ani) a cazut la pat. I s-a recomandat sa nu mai vina la Bucuresti, unde facea tratament saptamanal, si sa ramana in Pitesti. A fost transportat la Spitalul Judetean, direct la sectia Terapie Intensiva.

Doctorii au fost rugati de familie sa nu dezvaluie aspecte din buletinul sau medical, insa informatiile privind starea de sanatate a legendei lui FC Arges au venit de la apropiati ai familiei. “Este grav. Nu e nimic de bine”, ne-a declarat Cornel Penescu, patronul pitestenilor, cel care a vorbit zilele trecute cu Dobrin.

Ieri seara a ajuns la spital si fiul fostului fotbalist, Danut, care a stat in permanenta in salon, alaturi de mama sa. Tot prieteni ai familiei ne-au dezvaluit faptul ca adevaratul diagnostic al lui Dobrin ar fi cancer in faza terminala. Aseara, la ora inchiderii editiei, Dobrin iesise din coma, dar se afla in stare critica.

Citeste si:

Dobrin a suferit in ultimii doi ani mai multe operatii, cea mai recenta fiind in primavara, cand i s-a extirpat o parte din plamanul drept. De atunci, pitesteanul a urmat un tratament strict si a fost nevoit sa faca in mod regulat controale medicale.

In urma cu o saptamana, acesta a fost supus unor noi investigatii la Spitalul Militar din Bucuresti, unde medicii i-au confirmat faptul ca organismul sau nu raspundea corespunzator tratamentului si ca ar urma o perioada critica.