Dupa doua victorii in grupele Ligii, sahtiorul lui Mircea Lucescu a incasat o bataie crunta in deplasare, de la regina Europei, AC Milan, scor 1-4.
Doua goluri primite in doar 14 minute. Asa au inceput ucrainenii partida de pe San Siro. Degeaba au incercat sa reintre in meci - si chiar au sperat la o revenire spectaculoasa - dupa ce Lucarelli a redus din avantajul milanezilor.

Seedorf i-a dat calculele peste cap lui Lucescu, dupa ce a reusit o “dubla” si a inchis tabela. La finalul jocului, tehnicianul oaspetilor s-a aratat fericit ca echipa sa a scapat atat de “ieftin”: “Am meritat sa pierdem. Sunt multumit ca nu am primit mai multe goluri, chiar daca noi nu am reusit sa inscriem. AC Milan a jucat cum trebuia”. “Il Luce” a sanctionat erorile comise de fotbalistii sai, insa a tinut sa-i laude pe atacanti: “imi pare rau pentru greselile comise. Milan avea nevoie sa inscrie repede si noi i-am facut un cadou mare, apoi altul si mai mare”.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.