Boss-ul din Ghencea a facut echipa si Steaua a pierdut la Sevilla cu 1-2, golul fiind marcat dupa schimbarile de la pauza ale lui Pedrazzini

"Vreau ca Surdu sa fie in teren cu FC Sevilla!", spunea Gigi Becali inaintea meciului de marti seara. "Asa va fi, pentru ca sunt patron. Vor juca Dica si Iacob! Stiu, nu intuiesc. Surdu va fi titular. Eu nu ma bag in alcatuirea echipei, doar am idei. Cat voi trai eu, la Steaua asa va fi, cine vrea sa antreneze Steaua, stie, nu mai e nici o noutate, nu poate sa spuna ca n-a stiut! Daca Gigi Becali spune un jucator, pe ala trebuie sa-l bagi! Fac ce vreau eu, ca de-aia dau banii si de-aia se uita lumea la Steaua in Liga Campionilor!", a mai spus Gigi Becali, consolidandu-si inca o data statutul de selectioner al Stelei.

Din pacate pentru finantatorul stelist, dar si pentru echipa, Surdu s-a dovedit "mana moarta" la Sevilla. Probabil ca Steaua ar fi pierdut si fara Surdu, dar mutarile facute de antrenorul (oare?) Pedrazzini la pauza au dat alta fata echipei, care, si pe fondul relaxarii gazdelor, a inceput sa joace si a redus din diferenta. Steaua ramane fara punct in actuala editie a Ligii Campionilor si spera macar la locul 3, cel care ar trimite gruparea din Ghencea in 16-imile de finala ale Cupei UEFA. "Sevilla nu ne-a dat nici o sansa, am primit repede doua goluri, cand ne-am dezmeticit era prea tarziu. E vorba de clasa, ne-au dat clasa! Sunt amarat pentru ca realizez ca ceea ce vreau eu sa fac in Liga Campionilor e cam greu, mai trebuie mult. Asta e, mi-am dat seama ca nu se poate numai pe noroc. Am avut noroc ca nu ne-am facut de ras, putea fi 4-0 sau 5-0", a spus Gigi Becali la "Fanatik Show". Gigi Becali a mentionat ca s-au simtit absentele jucatorilor accidentati, Plesan, Radoi sau Lovin, si i-a remarcat pe Ov. Petre, Zapata si Emeghara.

"Am iesit onorabil, mai sunt sanse matematice de calificare, le jucam pana la capat. Daca nu, in Cupa UEFA, daca nici acolo, asta e, nu moare nimeni! Am pus suflet, o sa-mi schimb atitudinea, eu imi dau sanatatea pentru fotbal... Pana la urma, am jucat cu o echipa cu buget de 80 de milioane. E vorba de viteza, n-ati vazut ce viteza aveau spaniolii?", a comentat Gigi Becali. Acesta a precizat ca el chiar a crezut in victorie. "Surdu m-a cam dezamagit, dar avand in vedere jocul, s-a mai miscat, dar ce poate face de unul singur? Inca mai am incredere in el. Daca am dictat schimbarile? Ce sa ma mai bag la 2-0, ma rugam la Dumnezeu doar sa nu ne facem de ras! Pot sa le dau si un milion, ce sa faca, asta e valoarea lor! N-au intrat motivati de la inceput, golul primit repede le-a pus plumb in picioare. Daca am fi jucat la fel ca in meciul cu Arsenal, poate ar fi fost altceva, adica sa stam departe de poarta si sa mizam pe contraatac. Daca nu sunt jucatori de valoare care sa paseze, care sa elimine jucatori unu la unu, n-ai ce face. Felicit echipa ca s-a daruit, nu-i pot critica pe jucatori!, atata pot, asta e valoarea lor", a mai spus Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.