Dupa victoria de la Targu Jiu, dinamovistii vor intalni, astazi, pe Farul la Constanta, intr-un meci restanta din etapa a V-a a Ligii I.

Daca vor invinge, Danciulescu si compania ar urma sa urce pe locul trei in clasamentul Ligii I, la patru puncte diferenta de CFR Cluj, care ocupa prima pozitie. Partida va incepe la ora 20.00 si va fi transmisa in direct la National TV.

“Ne asteapta un meci foarte dificil, contra unei echipe care are nevoie disperata de puncte. Vrem sa castigam pentru a ne continua ascensiunea in clasament si parcursul bun din acest sezon. M-am simtit foarte rau dupa ratarea cu Elfsborg, dar am zis ca poate asa a vrut Dumnezeu”, a declarat, ieri, autorul golului "cainilor" in meciul de la Targu Jiu.

Ca si celelalte partide de la Constanta din ultimii ani, meciul de astazi e considerat, de Jandarmerie, una cu grad de risc ridicat. Antrenorul "marinarilor", Constantin Ghache, este de parere ca elevii sai pot invinge, daca se vor darui si vor trata partida cu multa luciditate:

“Jocul de maine nu mai e ca pe vremuri, cand eram batuti dinainte de Dinamo. Daca baietii se vor darui si vor trata jocul cu luciditate, putem sa jucam bine si sa obtinem un rezultat favorabil”.

Zenga vrea sa-l aduca inapoi pe Vranjkovic

Vranjkovic, bosniacul care a fost imprumutat la Ceahlaul Piatra Neamt in aceasta vara, este dorit din nou la Dinamo. Zenga le-a cerut actionarilor sa-l aduca din nou la echipa pe Voika. Singurul mijlocas ofensiv in acest moment la Dinamo este Cristea, “Printul” fiind folosit mai mult pe partea dreapta.

Presedintele nemtenilor, Gheorghe stefan, ne-a declarat ca in cazul in care va fi sunat de oficialii dinamovisti pentru Vranjkovic, ii va da voie jucatorului sa se intoarca in sos. stefan cel Mare. “Daca il vor inapoi, ii voi da drumul, insa pana acum nu m-a sunat nimeni de acolo”, ne-a declarat “Pinalti”.

"Nu ne ducem la plimbare la Constanta"

Cristi Borcea sustine ca meciul de azi e unul extrem de important pentru echipa sa. Actionarul dinamovist a marturisit ca ii va da el prima de 1.000 de dolari, pe care Margaritescu a castigat-o in pariul cu Rednic.

"Nu mergem la plimbare la Constanta. E o partida extrem de importanta pentru noi si trebuie neaparat sa castigam. Vrem toate punctele puse in joc. Margaritescu va mai da goluri ca acela din partida cu Pandurii. ii voi da eu banii pe care ii promisese Rednic. De aia nu i-a luat de la Rednic, chiar daca a castigat pariul”, a declarat actionarul dinamovist.

Borcea a mai spus ca nu ii va da drumul in iarna fundasului dorit de Feyenoord, Cristi Pulhac, cu toate ca evolueaza pe acelasi post cu noul venit Gvozdenovici.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.