Catalina Ponor se va pregati de astazi, centralizat, la Izvorani, sub comanda antrenorului Nicolae Forminte. Mariana Bitang ramine doar consilier la Cotroceni.
Dupa mai bine de doi ani, Catalina Ponor se va pregati din nou centralizat, in cadrul lotului olimpic feminin de gimnastica. Convinsa de Mariana Bitang, tripla campioana olimpica de la Atena se va alatura astazi colegelor de la echipa nationala, aflate in cantonament la Izvorani, urmind ca, in urmatoarea luna cel putin, sa se pregateasca aici sub comanda lui Nicolae Forminte. „Cred ca lucrurile vor continua fara sincope pina la Olimpiada de la Beijing. Deocamdata vorbim de un inceput. Catalina trebuie sa intre in colectiv, sa se adapteze“, a declarat presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica.

Mariana Bitang, cea care a pregatit-o pe Ponor in ultimele patru luni, a decis sa renunte la antrenorat, urmind sa se dedice programelor pe care le-a demarat la Cotroceni, unde ocupa functia de consilier prezidential. „I-am promis Catalinei ca o voi sprijini cu ce pot. Ma voi duce cit voi putea de des la Izvorani, sigur, pentru asta va trebui sa vorbesc si cu domnul presedinte Traian Basescu. O voi ajuta cu planul de pregatire, dar ea va trebui sa se antreneze cu lotul de acolo. Nebeneficiind de o infrastructura strict necesara obtinerii marii performante, eu nu puteam garanta ca, la Olimpiada, Catalina va urca pe podium“, a spus Mariana Bitang.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.