Pusa in discutie inca din februarie, iata ca aceasta perspectiva a fost intarita de UEFA, care, ieri, a dat publicitatii lista posibilelor arene acceptate sa gazduiasca finala Cupei UEFA din 2010 si 2011.
Astfel, printre candidate se numara si viitoarul stadion “National” din Complexul Sportiv “Lia Manoliu” (prevazut ca, in decembrie, dupa jocul cu Albania, sa fie demolat si apoi reconstruit), care va concura cu “Arsenal Stadium” (Anglia), “Arena Auf Schalke”, “Arena Hamburg” (ambele Germania), “Olimpico de Montjuic” (Barcelona) si “Lansdowne Road” (Irlanda). De retinut ca in alcatuirea listei finale, UEFA a tinut cont de capacitatea arenelor, de infrastructura, de securitate, de documentatia juridica si de garantiile oferite, de posibilitatile de cazare, de facilitatile privitoare la aeroporturi si, nu in ultimul rand, de rotatia dintre diferitele asociatii nationale. In acest sens, o decizie finala va fi luata de forul continental in sedinta de anul viitor (27 si 28 martie, in Liechtenstein), pe baza inspectiilor din octombrie si noiembrie a.c.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.