Gigi Becali a pariat 300.000 de euro pe o victorie a Stelei la Sevilla, urmand sa castige - in cazul in care ii iese biletul - 2,7 milioane de euro fara sa plateasca nici o taxa. Partida FC Sevilla - Steaua s-a disputat aseara, dupa inchiderea editiei.

El a jucat si un bilet mai mic, cu scorul exact (2-1 pentru Steaua), cota pentru aceasta varianta fiind de 29 la 1. “Steaua poate sa invinga oricare echipa din lume, daca prinde o zi buna. Eu cred ca vom castiga cu 2-1”, a spus Becali.

Tot el a anuntat ca le va spune si jucatorilor ca a pariat pe o victorie a Stelei o suma mare de bani. “Cred ca acest lucru ii va determina mai bine. Am hotarat sa le transmit aceasta informatie pentru ca ei sa realizeze ca am o mare incredere in echipa pe care o finantez. si, pana la urma, in cazul in care o sa castig nu voi plati nici un fel de taxe. N-o sa ma intrebe Bodu de nimic, pentru ca el n-o sa stie cat am pariat si ce-am facut cu banii”, a precizat Becali.

100.000 de euro, prima de gol marcat

Jucatorul echipei FC Sevilla Daniel Alves s-a aratat interesat sa vina cu bani in Romania si chiar sa-l ajute pe Gigi Becali la echipa. Ironic, cand a aflat ca el valoreaza de vreo doua ori mai mult decat bugetul Stelei pe un sezon, spaniolul a declarat:

“Daca tot am o asemenea valoare, e limpede ca intr-o zi voi renunta la bani si m-as apuca sa investesc la Steaua. Deci as putea cumpara clubul roman”, a spus Alves. in replica, Gigi Becali a completat gluma: “Daca Sevilla valoreaza 200 de milioane de euro, Steaua nu e de vanzare. N-as bate palma cu nimeni nici pentru 400 milioane de euro”

Normal ca atunci cand la Dinamo se premiaza golurile marcate in poarta Stelei, Becali ridica, la randul lui, cota. Fata de cei 15.000 de euro anuntati de Vasile Turcu, Becali a promis 100.000 de euro pentru fiecare gol marcat cu Dinamo, dar si in Liga Campionilor. Acesti bani vor fi primiti de jucatori numai in cazul in care Steaua va termina castigatoare in partidele in care este angrenata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.