Cu mentiunea ca CFR Cluj continua sa se mentina in fotoliul de lider (dupa 2-0 in derby-ul cu Unirea, din ultimul joc al etapei a 11-a), iata ca, gratie succesului (1-0) de la Tg. Jiu, Dinamo nu se lasa si reintra in lupta pentru titlu.
Un motiv in plus, asadar, pentru “caini” de a-si improspata lotul cu un nou jucator, dupa ce ieri l-au achizitionat pe sarbul Gvozdenovic, adus pentru a-i face concurenta lui Pulhac pe banda stanga. “Am ales un fotbalist de valoare, care a evoluat si la Bruges, impotriva lui Dinamo. E un jucator care poate fi folosit atat pe stanga, cat si in linia mediana. Aveam nevoie de un fundas care sa ne ofere mai multe solutii”, a explicat acest transfer antrenorul Walter Zenga. La randul sau, directorul executiv, Cristi Borcea, a confirmat ca ex-componentul Stelei Rosii Belgrad (prezent deja la antrenamentul de ieri al dinamovistilor) va semna un contract pe trei sezoane.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.