Presa din Italia compara executiile, driblingurile si pasele de geniu ale atacantului “tricolor” cu un ceas elvetian.

“Briliantul” a marcat din nou, duminica, in partida castigata in fata Sienei cu 3-0 si a ajuns la a sasea reusita din acest inceput de sezon din Serie A. Mutu a primit nota 7 plus din partea site-urilor fiorentina.it si violanews: “O prima repriza foarte buna, cu faze de mare finete. Un gol marcat cu sange rece in minutul 30 si al saselea gol in acest campionat pentru idolul suporterilor viola. Dupa pauza, probabil ca s-a menajat putin in vederea partidei cu Villarreal de joi, din Cupa UEFA”, a scris violanews.com. “Stofa de fenomen”, a titrat si site-ul firenzeviola.

“Briliantul”, datorita evolutiilor bune atat la echipa de club, cat si la nationala, a fost propus de Federatia Internationala de Fotbal pentru titlul de cel mai popular fotbalist pe anul 2007.

Pe langa Mutu, din aceasta lista mai fac parte, printre altii, David Beckham, Gianluigi Buffon, Rogerio Ceni, Cristiano Ronaldo, Alessandro Del Piero si multi alti fotbalisti celebrii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.