Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, duminica, la Kanal D, ca echipele din Romania nu pot face fata in Liga Campionilor, dar este convins ca formatiile romanesti pot juca chiar o finala de Cupa UEFA.
"Noi nu avem fata de Liga Campionilor, dar in Cupa UEFA avem fata chiar si de o finala pentru ca acolo este alta treaba. Steaua nu a mai jucat la fel pentru ca are atatia accidentati, iar cine a venit nu are nici pe jumatate valoarea celor accidentati. Cu cine sa mai joace? Tocmai de aia li s-a amanat si meciul cu Gloria Bistrita, ca sa nu se mai accidenteze vreunul si sa scoata si ei macar un punct cu Sevilla", a declarat Dumitru Dragomir.

Steaua evolueaza in grupa H a Ligii Campionilor, iar dupa disputarea a doua partide, cu Slavia Praga, scor 1-2, respectiv cu Arsenal, scor 0-1, ros-albastrii ocupa ultima pozitie in grupa, fara niciun punct, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.