Sevilla - Steaua, Liga Campionilor, maine, ora 21.45, in direct la PRO TV

Delegatia echipei Steaua a plecat ieri dimineata catre Sevilla, unde va juca maine in Liga Campionilor, impotriva fostei castigatoare a Cupei UEFA. Managerul sportiv Adrian Ilie considera ca echipa din Ghencea poate obtine un rezultat pozitiv in intalnirea de maine.

“Cred intr-o victorie. Am avut timp la dispozitie si baietii sunt pregatiti sa castige la Sevilla. Cu Arsenal am jucat bine si am pierdut, acum conteaza mai mult rezultatul. Echipa a ajuns la o maturitate foarte buna si e posibil sa ajungem din Liga Campionilor in Primavara europeana”, a declarat, la intrarea in aeroport, cel supranumit Cobra.

Fostul mare jucator roman a tinut sa precizeze ca Goian are foarte multe oferte de la echipe din Europa, insa fotbalistul trebuie sa se gandeasca la meciurile pe care le are de jucat cu Steaua.

“O echipa care tinteste performanta trebuie sa fie sus si in campionat si in cupele europene si de aceea a fost amanat meciul cu Gloria Bistrita. Cu Sevilla am certa convingere ca jucatorii nostri vor da totul pentru victorie. in iarna, daca vor pleca jucatori, vor fi cumparati altii la fel de buni”, a marturisit, inainte de plecarea spre Sevilla, Valeriu Argaseala.

Roberto Rosetti ii va arbitra pe stelisti

Arbitrul italian Roberto Rosetti care i-a mai condus la centru pe Dica si compania, in sezonul trecut, in Ghencea, la meciul cu Real Madrid, a fost desemnat sa arbitreze partida de maine dintre Sevilla - Steaua.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.